Revelatia zilei   Leave a comment


Ca de obicei, amicul meu, televizorul mi-a dat subiecte de meditatie si azi.Si nu unul singur, si tocmai aici e greutatea de a ma concentra doar pe una sau doua idei.
Una din temele de reflectie ar fi citatul sublim, pe care poate multi nu-l vor fi „receptionat”.Apartine lui Tudor Gheorghe, care, vorbind despre chitara spunea:”Pentru mine chitara e doar recuzita.Ma sprijin in ea sa nu cad din poezie!” Sublima imagine a unui mare actor si complex muzician.Cine spune ca nu-i place Tudor Gheorghe si spune ca-i place muzica, minte! Nu se pot desparti aceste doua ..adevaruri.Muzica e Tudor Gheorghe, si Tudor Gheorghe e muzica!
M-a mai „lovit” alta revelatie azi, spun asta deoarece efectiv nu-mi mai puteam dezlipi ochii de ecran cand am vazut satele rusilor acelora care au renuntat la civilizatie pentru a-si salva esenta lor umana.In taigaua ruseasca, la marginea Europei , in deplina salbaticie, au aparut cam doua sute de sate de fosti oameni „importanti”care au renuntat la tot ce pentru noi inseamna civilizatie si traiesc dupa legile naturii, fericiti cum nu au fost inainte.Si m-a cuprins un dor de duca….acolo, departe de tot ce inseamna agitatie si nervi , politica si minciuni.
Din pacate nu suntem in Rusia, si nu ai unde te ascunde de mizeria cotidiana, si doar muzica ne mai poate alina putin dorul de duca si de liniste…

Reclame

Posted 17 aprilie 2011 by Quarrier in Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: